2024. Július. 12. Péntek,    19:11:16    Izabella,Dalma

Köszöntök minden kedves látogatót!

Bemutatkozás:

Az autóbusszal főként külföldi körutazásokat végzünk. Alvállalkozóként részt vettünk a "pályázat határon túli osztálykirándulások" utak lebonyolításában.
Télen sí túrákra visszük a kikapcsolódni vágyókat, általában Franciaországi síterepekre.
Nyár elején főként gyermek-szállítással foglalkozunk, osztálykirándulásokat szervezünk és bonyolítunk le.
A tavasztól-őszig tartó időszakban belföldi és külföldi körutazásokra szállítunk utasokat.
Szerepet vállalunk a hazánkba látogató külföldiek országon belül történő fuvarozásában. Ez reptéri transzfer bonyolítását, városnézést , puszta- programot , bécsi, illetve prágai egy napos kirándulásokat jelent.
Cégünk törekvése, hogy a megrendelőtől érkező fuvarfeladatokat maximálisan teljesítsük, pontos munkával, minőségi szolgáltatással, megbízható, precíz hozzáállással, utas barát személyzettel.

A válság ellenére továbbra is számos megrendelést kapunk, ezért szeretnénk tovább fejlődni és fejleszteni. Ennek érdekében szeretnénk korszerűbb Euro 4 esetleg Euro 5 motorral felszerelt, kisebb fogyasztású, környezetkímélő és biztonságosabb autóbuszt beszerezni cégünk számára.

A közeljövőben tervezzük, hogy új beruházás keretében a jelenlegi helyett, egy korszerűbb autóbusszal állunk majd a leendő utasaink rendelkezésére. "Belföldi és külfőldi személyszállítás, buszbérlés vácon, buszbérlés vácott, váci buszbérlés, váci autóbusz Bere Busz Vác.